Ορθοπλαστική – Χρήση ορθοπλαστικών επιθεμάτων σιλικόνηςΠοδολογία,Ποδιατρική,Ποδολόγος,Ποδίατρος,Podology,Podiatry,θεραπεία κάλλων, κάλλοι,ποδιΗ διορθωτική ορθοπλαστική βοηθά στην ανακούφιση από τους πόνους κι από τις ενοχλήσεις των δακτύλων, καθώς τα επαναφέρει σταδιακά στην σωστή θέση τους.
Μία παραμόρφωση των δακτύλων αν δεν είναι ακόμη πολύ έντονη, αντιμετωπίζεται με διορθωτική ορθοπλαστική από προϊόντα με βάσει κυρίως τη σιλικόνη. Το σιλικονούχο επίθεμα τοποθετείται στο μεσοδιάστημα του δακτύλου σαν σφήνα και φέρνει το δάκτυλο στην σωστή του θέση. Η ορθοπλαστική ενδείκνυται σε παθήσεις βλαισού μέγα δακτύλου (κότσι), εφίππευσης δακτύλων και γαμψοδακτυλίας αφού τα κύρια χαρακτηριστικά της είναι η ατομική προσαρμοστικότητα και η διαφορετική σκληρότητα για διαφορετικές προσαρμογές.

Η διορθωτική ορθοπλαστική είναι μόνο μία διέξοδος ως προς την χειρουργική επέμβαση. Διορθώνει απλά την θέση των δακτύλων χωρίς να μπορεί να επιμηκύνει τους ήδη κοντούς τένοντες. Βοηθά στην απελευθέρωση από τους πόνους καθώς και στην πραγματική ανακούφιση από τις ενοχλήσεις των δακτύλων.Ποδολογία,Ποδιατρική,Ποδολόγος,Ποδίατρος,Podology,Podiatry,θεραπεία κάλλων, κάλλοι,ποδι

Τα ορθοπλαστικά επιθέματα πλένονται και καθαρίζονται εύκολα με τα διάφορα μικροβιοκτόνα του εμπορίου, άρα δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος ανάπτυξης μυκήτων λόγω της συνεχούς χρήσης τους.

Πρέπει να αναφέρουμε όμως ότι, δυστυχώς σε περιπτώσεις πολύ προχωρημένης παραμόρφωσης των δακτύλων, οι ασθενείς  αναγκαστικά  οδηγούνται στην χειρουργική επέμβαση, αφού η ορθοπλαστική δεν μπορεί να τους βοηθήσει.
 

Γενικές παθήσεις των ποδιών

Στην ενότητα αυτή θα αναφερθούμε και σε κάποια άλλα σοβαρά είδη παθήσεων, που συναντώνται συχνά ή λιγότερο συχνά, προκειμένου να δώσουμε σε κάθε επισκέπτη του site μας την δυνατότητα να ενημερωθεί για κάθε είδους πάθησης των άκρων που μπορεί να τον ενδιαφέρει.

Η συγκεκριμμένη δηλαδή ενότητα, αναφέρεται και δίνει πληροφορίες για παθήσεις που

αντιμετωπίζονται από την διεπιστημονική ομάδα του  "ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΔΙΟΥ" :

  • Ποδίατροι
  • Ορθοπαιδικοί
  • Διαβητολόγοι
  • Ενδοκρινολόγοι
  • Δερματολόγοι 
  • Αγγειολόγοι - Αγγειοχειρουργοί  

       καθώς και ιατροί άλλων ειδικοτήτων.

 

Ποδολογία,Ποδιατρική,Ποδολόγος,Ποδίατρος,Podology,Podiatry,θεραπεία κάλλων, κάλλοι,πόδι

 
 
 

f / kentropodiou

f / kentropodiou

Βρείτε μας στο facebook

kentropodiou facebook

Βρείτε μας στο Χάρτη

Κεντρικό κατάστημα Σόλωνος 100 - Αθήνα

googlemap solonos

 

 

Βρείτε μας στο Χάρτη

Υποκατάστημα Αργυροπούλου 9 - Κηφισιά

googlemap kifisia