Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
 
 
 

Βιβλίο εντυπώσεων

Για όλους εμάς στο “ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΔΙΟΥ”,  η γνώμη  και η κριτική των ασθενών που μας επισκέφθηκαν, δεν είναι απλώς καλοδεχούμενη,

αλλά πολύ σημαντική και άκρως απαραίτητη.

 

Στις περισσότερες περιπτώσεις μπορούν να θεωρηθούν ένα χρήσιμο εργαλείο για την βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών, που ήδη προσφέρουμε.

Ευχαριστούμε λοιπόν όλους, όσους μας έδειξαν εμπιστοσύνη και θέλησαν να γράψουν τις εντυπώσεις τους στο ΒΙΒΛΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ του “ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΔΙΟΥ”.


Στη σελίδα μας στο Facebook μπορείτε να βλέπετε τα νέα σχόλια και τις κριτικές των νέων ασθενών που επισκέπτονται τον χώρο μας , αλλά μπορείτε επίσης να γράφετε κι εσείς τις δικές σας!

 

Ως η αρχαιότερη (και στην ηλικία και ως πελάτισσα) πρέπει να είμαι η πρώτη που γράφω εδώ… Εκφράζω τις ευχαριστίες μου για την ανακούφιση που οι άνθρωποι εδώ (τρεις γενεές τώρα!) μου δίνουν και εύχομαι να συνεχίσουν έτσι για πολλά πολλά ακόμα!

18/10/2016 Μοσχοβάκη Γλαύκη

 

…ως μια από τις νεότερες πελάτισσες, έχω μόνοι θετικές εντυπώσεις, τόσο από το προσωπικό όσο και από το επίπεδο επαγγελματισμού!

Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους!

20/10/2016 Κόικα Γιώτα

 

Το μεγάλο νύχι του ποδιού μου με ενοχλούσε εδώ και 40 χρόνια και με ταλαιπωρούσε πολύ η περιποίηση του. Πριν 2 μήνες έβαλα στο ‘’ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΔΙΟΥ’’ ένα ειδικό νάρθηκα και επιτέλους…! – ΔΕΝ ΠΟΝΑΩ ΠΙΑ - Θα ακολουθήσω την θεραπεία και νομίζω πως θα απαλλαχθώ πια!

19/10/2016 Χασιακού Αφροδίτη

 

Είμαι πολλά χρόνια πελάτισσα και επί πολλά χρόνια αντίστοιχα παραμένω πολύ ικανοποιημένη από τις υπηρεσίες που μου παρέχει το ΄΄ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΔΙΟΥ΄΄.Ευχαριστώ πολύ για τις υπηρεσίες θεραπείας που παρέχετε και για τη ζεστή, ανθρώπινη και ευγενική συμπεριφορά του ανθρώπινου δυναμικού σας. Εύχομαι να συνεχίσετε πάντα έτσι και καλύτερα.

21/10/16 Ρούσση Μαρία

 

Έχω προβλήματα λόγω ηλικίας γενικά ομολογώ λιγότερα από κάποιων συνομιλήκων μου. Ειδικά με τα πόδια ταλαιπωρούμαι από χρόνια. Χάρις το εξαιρετικό ‘’ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΔΙΟΥ’’ έχω ανακουφισθεί αφάνταστα. Το γενικό κλίμα είναι εξαίρετο, όλες οι κοπέλες γλυκές, ευγενικές, με κατανόηση στην τρίτη ηλικία.

Ευχαριστώ! Ευχές σε όλες, υγεία, ευτυχία!

21/10/16 Βλαχάκη Παρθενόπη

 

Είμαι η Χρυσούλα Ντάρλα και έχω πρόβλημα με τα δύο μεγάλα νύχια μου. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από το ‘’ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΔΙΟΥ’’ . Πολύ καλά τα κορίτσια, είναι ευγενέστατα και πολύ περιποιητικά.

21/10/16 Χρυσούλα Ντάρλα

 

Έρχομαι στο ‘’ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΔΙΟΥ’’, πολλά χρόνια, λόγω των προβλημάτων με τα νύχια των ποδιών μου. Είναι ένα υπεύθυνο Κέντρο που φροντίζει τα άτομα με ενδιαφέρον και ευγένεια! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους!

21/10/16 Σακτουργιαννάκη Αλίκη

 

Το μεγάλο νύχι στο αριστερό πόδι είχε παραμορφωθεί. Σε πλάτος ήταν το μισό από το αντίστοιχο του δεξιού ποδιού, με φλεγμονή και απίστευτο πόνο, με όλων των ειδών τα παπούτσια. Με μεγάλη επιφύλαξη επισκέφθηκα το ‘’ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΔΙΟΥ’’ και από την δεύτερη επίσκεψη η διαφορά ήταν εκπληκτική! Μου άλλαξε η διάθεση για περπάτημα.

Καλή συνέχεια στο Κέντρο σας.

24/10/16 Ανδρεούλη Αθηνά

 

Έρχομαι από την περιοχή Παπάγου – Χολαργού γιατί διαπίστωσα ότι τα τραυματισμένα μεγάλα νύχια παρουσίασαν βελτίωση. Σημειώνω την ευγένεια του προσωπικού.

24/10/16 Μίγκου Λίλα

 

Εύχομαι να είστε καλά και καλή δουλειά! Σας ευχαριστώ!

25/10/16 Μουτεβελή Αγγελική

 

Είσαστε καταπληκτικές – πολλή καλή δουλειά!!!

25/10/16 Κώνστα Γεωργία

 

Μπορεί να πονάω, αλλά αξίζει! Είναι όλες φοβερές. Εκπληκτική δουλειά!

25/10/16 Παπανικολάου Χριστίνα

 

Ήρθα πριν 2 χρόνια μετά από ψάξιμο στο internet. Από τότε μέχρι σήμερα έρχομαι κάθε μήνα. ‘’ Έσωσα ‘’ τα νύχια μου! Άψογοι επαγγελματίες, πολύ όμορφος χώρος,καταπληκτική δουλειά. Πολλά ευχαριστώ και ειδική μνεία για τη κα Πόπη.

26/10/16 Χριστοδουλάκη Μ.

 

Μετά από πολλές ταλαιπωρίες με τα πόδια μου, το ‘’ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΔΙΟΥ’’ με ανακούφισε. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ!

26/10/16 Γράψας Κωνσταντίνος

 

Μετά από 2 χειρουργεία, χωρίς να δώ αποτέλεσμα, ήρθα στο ‘’ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΔΙΟΥ’’.

Μέσα στην 1η εβδομάδα είδα διαφορά στο πρόβλημά μου και συνεχίζω να έρχομαι μέχρι να τελειώσουν οι θεραπείες και εξαφανιστεί το πρόβλημα.

27/10/16 Μέμμος Νίκος

 

Είμαι πολλά χρόνια πελάτισσα. Μόνο στο ‘’ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΔΙΟΥ’’ μπορώ να ανακουφιστώ από τους πόνους των νυχιών μου. Επίσης αισθάνομαι σιγουριά και ασφάλεια σε αυτό το χώρο. Ευχαριστώ πολύ.

27/10/2016 Αναστασοπούλου Άννα

 

Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη από όλη την εξυπηρέτηση και ιδιαίτερα από την Κα Πόπη, η οποία κάνει πολύ καλή δουλειά και έχει πολύ ελαφρύ χέρι!

31/10/16 Ταβουλαρίδου Βίβιαν

 

Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την περιποίηση εκ μέρους του προσωπικού. Έρχομαι για θεραπεία των ποδιών μου 2 χρόνια περίπου και θα εξακολουθήσω να έρχομαι κάθε φορά που έχω ανάγκη.

27/10/16 Μαρτάκου Ελισάβετ

 

Είμαστε ήδη 3 μήνες πελάτισσες στο ‘’ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΔΙΟΥ’’. Εξαιρετική δουλειά. Λύσαμε προβλήματα χρόνων. Καταπληκτική η κα Πόπη!!! Ευχαριστούμε θερμά!

01/11/16 Κοντέα Ελένη και Σοφία

 

Επαγγελματισμός, γνώση και ευγένεια!!! Είστε εξαιρετικοί και είμαστε πολύ τυχεροί που βρισκόμαστε στο χώρο σας!!!

01/11/16 Κοκκινάκη Μαρία και Τσόπελας Λάζαρος

 

Εδώ και περίπου 6 μήνες που έρχομαι για θεραπεία, είμαι πολύ ικανοποιημένη και ευχαριστημένη. Πολύ εξυπηρετικό και χαμογελαστό προσωπικό, πολύ ευχάριστο και αισιόδοξο κλίμα σχετικά με το πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίζει κάποιος.

Ευχαριστώ πολύ.

01/11/16 Αχτύπη Αναστασία

Εδώ και ένα χρόνο που έρχομαι στο ‘’ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΔΙΟΥ’’, είμαι πολύ ευχαριστημένη. Με βοήθησατε να βελτιώσω την ποιότητα ζωής μου, γιατί τώρα μπορώ να περπατάω άνετα. Ευχαριστώ.

2/11/16 Φιλικά, Καμπούρη Καίτη

 

Είναι η δεύτερη φορά που έρχομαι και είμαι πολύ ικανοποιημένη. Θα συνεχίσω. Σας ευχαριστώ θερμά.

03/11/16 Μαρέντη Άννα

 

Κάνοντας για πρώτη φορά θεραπεία στα πόδια, αρχικά ήμουν επιφυλακτικός. Η πρώτη μου επίσκεψη ήταν αρκετή για να ξεπεράσω οποιαδήποτε επιφύλαξη, στη δεύτερη αισθάνομαι ήδη υπέροχα και χαίρομαι που επέλεξα το ‘’ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΔΙΟΥ’’. Ευγένεια, αμεσότητα και κυρίως θετικό αποτέλεσμα. Ευχαριστώ!

03/11/16 Δημήτρης

 

Είμαι ο Σάββας Ραμαντάνης και έρχομαι στο ‘’ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΔΙΟΥ’’ εδώ και 3 χρόνια περίπου. Ομολογώ πως έχω μείνει ευχαριστημένος και μέχρι τώρα δεν έχω κάποιο θέμα απέναντί σας. Αντιθέτως χάρις σε αυτό εδώ το Κέντρο έχω αποφύγει τα χειρότερα. Να μην ξεχάσω να παραλείψω ότι σας βρήκα μια μέρα στο internet ψάχνοντας για θεραπεία. Να είστε καλά! Εις το επανειδείν!!!

04/11/16 Ραμαντάνης Σάββας

 

Έρχομαι πάρα πολλά χρόνια εδώ στο ‘’ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΔΙΟΥ’’ και ομολογώ ότι είμαι πολύ μα πάρα πολύ ευχαριστημένη από την όλη φροντίδα, όλου του προσωπικού. Επαγγελματισμός, γνώση, ευγένεια και αποτελεσματικότητα. Ευχαριστώ πολύ όλο το προσωπικό που με φροντίζει!

07/11/16 Ραφελέτου Βούλα

 

Λοιπόν κορίτσια, είστε πολύ εξυπηρετικές και φροντίζετε τον πελάτη σας. Μπράβο σας!

07/11/16 Φωτσεινού Έφη

 

Φροντίδα, επαγγελματισμός και ευγενική εξυπηρέτηση! Συνεχίστε!

08/11/16 Μ.Π.

 

Όλα πολύ ωραία και οι υπηρεσίες σας και ο χώρος σας, η υποδοχή, η ευγένεια, το χαμόγελο, το αποτέλεσμα. Σας ευχαριστούμε πολύ.

10/11/16 Λάγγη Ευγενία

 

Πραγματικά άριστη εξυπηρέτηση, τέλειες υπηρεσίες με άμεσα αποτελέσματα! Όλα τα κορίτσια ευγενικά, που σου φτιάχνουν την διάθεση!

10/11/16 Οικονόμου Ιωάννα

 

Ωραίος χώρος, άψογη εξυπηρέτηση, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!

10/11/16 Αργυρόπουλος Νίκος

 

Ωραίος χώρος, ευγενικά κορίτσια…Άψογη δουλειά…. ‘’ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΟΔΑΡΙΟΥ’’ Επαγγελματικά μόνο!!

14/11/16 Παπαλός Θοδωρής

 

Άριστο αποτέλεσμα, ευγενικό το προσωπικό και πολύ όμορφος χώρος.

14/11/16 Αλέκος Γρηγόριος

 

Πολύ όμορφο κλίμα, ευγενικές κοπέλες, άριστο αποτέλεσμα και αντιμετώπιση κάθε προβλήματος. Ευχαριστώ πολυυυυυύ πολυυυυυύ…….!!!!!!

17/11/16 Πουλή Ζωή

 

Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την περιποίηση. Έχω δει αποτέλεσμα στο πρόβλημα των νυχιών μου και θα σας σύστηνα ανεπιφύλακτα!

18/11/16 Μαρίνοβα Θεοδώρα

 

Οι εντυπώσεις μου σχετικά με τη θεραπεία των προβλημάτων στα νύχια είναι εξαιρετικές. Έχει αντιμετωπιστεί σε πολύ μεγάλο ποσοστό το πρόβλημα και το προσωπικό είναι ευγενέστατο. Το συγκεκριμένο Κέντρο συνιστάται ανεπιφύλακτα.

21/11/16 Κούτσης Γιάννης

 

Είμαι ενθουσιασμένος με την περιποίηση των ποδιών μου!

21/11/16 Στασινόπουλος Ιωάννης

 

Ευγενικό προσωπικό, επαγγελματική περιποίηση. Πολύ ικανοποιημένη.

05/12/16 Βαρελά Κατερίνα

 

Πραγματική φροντίδα και ενδιαφέρον, γνώσεις, άψογη εξυπηρέτηση, άριστο αποτέλεσμα λαμβάνω τόσα χρόνια που έρχομαι στο Κέντρο σας και σας ευχαριστώ πολύ.

05/12/16 Αθανασοπούλου Θεοφανή

 

Γρήγορη εξυπηρέτηση, ευγενικό χαμογελαστό προσωπικό, επαγγελματική περιποίηση, ο χώρος ζεστός, οικίος ,όμορφος..

Είμαι πολύ ευχαριστημένη από το ιατρείο και την κα Πόπη.. Και καλή χρονιά!

06/12/16 Τσεκούρα Γιάννα

 

Ευχάριστο περιβάλλον, άμεση εξυπηρέτηση, πάρα πολύ συμπαθητικά.

Πολύ καλή δουλειά, σωστή προσεγμένη, πολύ καλή η Αριάδνη.

Μόνο τα καλύτερα έχω να πω….ταλαιπωριόμουν χρόνια με τα νύχια μου και βρήκα τη γιατρειά μου. Ευχαριστώ πολύ το πάντα πρόθυμο και χαμογελαστό προσωπικό.

07/12/16 Σαββοπούλου Αγγελική

 

Μένω κατάπληκτος, όχι μόνο από το επιστημονικό μέρος της προσφοράς σας, αλλά και για την άψογη και ασυνήθη συμπεριφορά και καλοσύνη του Κέντρου σας.

09/12/16 Τσούνης Ιάκωβος

 

Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την θεραπεία που μου γίνεται στο Κέντρο σας. Η Κα Πόπη είναι σπουδαία στη δουλειά της και πολύ ευγενική, χαρούμενη, χαμογελαστή και περπατάω καλύτερα χωρίς να πονάω σε κάθε μου βήμα. Ευχαριστώ πολύ.

12/12/16 Γκουρμάνου Ευαγγελία

 

Εξυπηρέτηση, ευγένεια, επαγγελματισμός! Σας ευχαριστώ πολύ για όλα τα παραπάνω και επιπλέον για την άμεση ανακούφιση που ένιωσα στα πόδια μου! Η κα Ευαγγελίδου Αριάδνη είναι άψογη επαγγελματίας! Καλές γιορτές!

12/12/16 Σταυρίδου Ελένη

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Είστε εξυπηρετικοί, έχω βρεί λύση στο πρόβλημά μου. Συνεχίστε!

12/12/16 Ψιλός Αποστόλης

 

 

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια!!!Είσαστε σε όλα πολύ καλοί! Ευχαριστώ.

13/12/16 Συμεωνίδου Ε.

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! Είμαι πολύ ευχαριστημένη από τις υπηρεσίες σας. Ευτυχώς που υπάρχετε και έχω σωθεί από τους πόνους στα πόδια μου. Να είστε καλά και να συνεχίσετε με τον ίδιο επαγγελματισμό και στο μέλλον! Καλές γιορτές!

13/12/16 Ελίνα και Γωγώ Κεχρή

 

Πάρα πολύ ευχαριστημένος κάνετε πολύ καλή δουλειά, ειδικά σε σχέση με την Ποδίατρο που πήγαινα παλιά. ΄΄Μέρα με τη νύχτα’’. Να είστε καλά!

13/12/16 Ταλκίδης Αλέξανδρος

 

Άμεση εξυπηρέτηση, ευγένεια, επαγγελματισμός, πάρα πολύ ευχαριστημένος. Καλές γιορτές!

16/12/16 Μπάλλας Γιώργος

 

Από την ημέρα που ήρθα εδώ, μέχρι τώρα είμαι σε καλό δρόμο. Ευχαριστώ την Πόπη και όλα τα κορίτσια…Είναι χαρούμενα και ξεχνάς τον πόνο..! Καλές γιορτές – Υγεία – Αγάπη – Προσφορά. Ευχαριστώ!!!!.....

19/12/16

 

Με την επίσκεψη εις το ‘’ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΔΙΟΥ’’ , είμαι πολύ ευχαριστημένη με την θεραπεία εις τα πόδια μου και με την ευγένεια του προσωπικού και την εξυπηρέτηση. Ευχαριστώ

20/12/16 Βαμβίλη Γεωργία

 

Εξαιρετικός χώρος με άριστα προσφερόμενες υπηρεσίες. Συγχαρητήρια! Ευχαριστώ πολύ που κάνετε τα πόδια μου να λάμπουν και να πετούν!

09/01/17 Φραγκουλοπούλου Μαρία

 

Από την πρώτη μου επίσκεψη, με έκανε εντύπωση η εξυπηρέτηση, ο επαγγελματισμός, αλλά και η ανακούφιση στα πόδια μου. Το σημαντικότερο είναι τα χαμόγελα στο τέλος. Συνεχίστε την καλή δουλειά.

10/01/17 Αναγνωστάτος Λουκάς

 

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Χωρίς εσάς δεν ξέρω το θα έκανα! Μου λύσατε το χρόνιο πρόβλημά μου! Συγχαρητήρια

Για τον χώρο σας και την εξαιρετική δουλειά σας! Καλή χρονιά!!!

12/01/17 Παπανικολάου Χαριέλενα

 

Άψογοι επαγγελματίες, φιλικό προσωπικό, ωραίος χώρος!

16/01/17 Παναγόπουλος Παναγιώτης

 

Υπέροχος χώρος, ευγενικό προσωπικό, πάντα με χαμόγελο όλοι τους! Μπράβο σας!! Με έχετε βοηθήσει πάρα πολύ…. Σας εύχομαι από καρδιάς καλή χρονιά. Να συνεχίσετε με αυτόν τον ζήλο και στο μέλλον…..

19/01/17 Καραμάνου Καλλιρόη

 

Ωραίος χώρος και πολύ καλή εξυπηρέτηση. Συγχαρητήρια και για την άριστη δουλειά σας.

03/02/17 Χονδροπούλου Μαρία

 

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Πιστεύω ότι μου λύσατε το πρόβλημα. Συγχαρητήρια για τον χώρο σας και την δουλειά σας.

06/02/2017 Ζώη Γεωργία

 

Συγχαρητήρια κορίτσια για το ιατρείο και όλη την καλή δουλειά που κάνετε. Πρίν δεν ήξερα καν ότι υπάρχει αυτή η ιατρική ειδικότητα. Τώρα πλέον θα το γνωρίζω.

Να είστε πάντα έτσι χαμογελαστές και ευδιάθετες. Ευχαριστώ πολύ, καλή συνέχεια.

08/02/17 Λαμπαούνας Αλέξανδρος

 

Η γλύκα στα πρόσωπα των κοριτσιών, το χαμόγελο και η τέλεια κατάρτιση, ανακουφίζουν τα κουρασμένα πόδια μας. Συγχαρητήρια και ευχαριστώ. Καλή δύναμη σε όλες σας.

08/02/17 Η.Π.